Aktuelt    |    Om Ans    |    Erhverv    |    Foreninger    |    Institutioner    |    Boliger til salg i Ans    |    Kontakt


VildMedGulv.dk


Om VildMedGulv.dk
På VildMedGulv-webshoppen kan du kigge rundt på deres store udvalg af trægulve og flere forskellige slags laminatgulve i mange flotte farver. Så hvis du skal have nyt gulv, men ikke har nogen idé, hvordan det skal se ud, eller hvilke behov du har brug for i dit hjem, så vil der være rig mulighed for at få god inspiration til det gulv, som du søger. På den måde kan du spare en masse tid og samtidig få det helt rigtige gulv.
VildMedGulv sørger selvfølgelig for at have konkurrencedygtige priser, så du er helt sikker på at få dit drømmegulv til den billigste pris. Desuden sælger de ud af det meget populære Marmoleum Click gulv, der helt sikkert vil fange din interesse.

Hvis du bor i Midtjylland og overvejer at få lavet et større projekt, og du har brug for en opmåling, så ring og aftal en tid, så kommer de gerne gratis ud og måler op.

Ved køb af over 40m² gulv, kan VildMedGulv skaffe et godt tilbud til dig, så du vil spare en masse penge, når du går i gang med nogle større projekter. Du kan desuden være sikker på hurtige svar, når du kontakter dem, så du ikke behøver at vente i lang tid, før du kan føre dit byggeprojekt ud i lyset.

Hos VildMedGulv sætter man en pris på, at nettet skal være nemt og sikkert sted at handle. Fragten på dine varer er derfor til den faste og fair pris. Hvis du til gengæld køber for over et bestemt beløb, kan du få gratis fragt i hele landet. Dette du dog læse meget mere om på deres webshop.