Aktuelt    |    Om Ans    |    Erhverv    |    Foreninger    |    Institutioner    |    Boliger til salg i Ans    |    Kontakt


LM Transport


L.M. Transport
Bodalen 3, 8643 Ans By
Tlf: 86 87 09 66
Fax: 86 87 09 79
lm-transport@lm-transport.dk

www.lm-transport.dkOprettet år:
1978

Ejer:
Leif Møller

Antal medarbejdere:
105

Kerneområder:
Transport af glas, asfalt, containere samt møbeltransport.

Eksport:
Eksport af møbler gennem speditionsfirmaet GM/ITM i Horsens.

Firmaets historie:
Sikker, tryg og fleksibel transport

L.M. Transport i Ans sender hver dag biler ud på vejene i Danmark og det øvrige Europa.
I dag er bilparken på 82 biler, antallet af ansatte er oppe på 105, og det hele styres fra hovedkvarteret lige uden for Ans, bygget i 2004.

Men selv om der er sket meget, er det de samme værdier, der arbejdes efter som ved den spæde start i 1978. Den gang var det troværdighed, levering til aftalte tider og sikker transport, det handlede om – og det er det stadig.

Halvdelen af bilerne anvendes til eksportkørsel, først og fremmest møbeltransport over det meste af Europa for GM/ITM. Den anden halvdel kører i Danmark, og her transporteres der alt fra glas for Scanglas i Kjellerup og Korsør til asfalt, sten og grus.

L.M. Transport har kunder indenfor en lang række brancher, private kunder, institutioner mv. Fælles for alle kunderne er, at de kan regne med effektiv og sikker transport foretaget af erfarne chauffører. Ét af firmaets varemærker er en stor indsats for trivsel og godt arbejdsmiljø. Det betyder blandt andet, at langturschauffører holder fri hver anden uge, så der også bliver tid til familien.

I 2002 overtog L.M. Transport Kjellerup Containerservice, og senest i 2007 har L.M. Transport overtaget et forretningsområde til bl.a. asfaltkørsel for NCC Roads.
Mange store og små kunder har gennem årene valgt at holde fast i L.M. Transport til løsning af deres opgaver. Det har i sig selv skabt betingelserne for udvikling af firmaet - og kundernes tilfredshed er samtidig det bedst tænkelige grundlag at bygge på, når flere opgaver kræver flere biler.

Kontaktperson og tlf.nr.:
Rie Fahlberg - 86 87 09 66